Jahodový cheesecake

Ide o trocha náročnejší recept, preto je dobré pripraviť ho v deň vopred. 


Spodná časť:

200g sušených brusníc

100g mandlí

1 bielko

Vrchná časť:

3 žĺtka

50g vanilkového proteínu (môžete vynechať)

750g nízkotučného krémového tvarohu

200g nízkotučného nátierkového masla

500g čerstvých jahôd

5 vyšľahaných bielkov

štipku sódy bikarbóny

stévia alebo 200g kokosového cukru

jahody a čokoláda na ozdobenie

Postup:

Brusnice zmixujeme s mandľami a bielkom. Zmes roztlačíme na plech vystlaný papierom na pečenie a asi 10 minút predpečieme na 160 stupňoch. Žĺtka vyšľaháme s proteínom, tvarohom, nátierkovým maslom, jahodami, sladidlom a sódou bikarbónou na hladký krém. Zľahka vmiešame bielka a vylejeme na predpečenú spodnú časť. Cheesecake pečieme na 160 stupňoch po dobu 35 minút. Po upečení necháme vychladnúť a vložíme do chladničky. Zdobíme a krájame až na druhý deň. 


Máš záujem o jedálniček na mieru? Nechaj mi kontakt a ozvem sa ti :)
  

2021 FitSlim.sk | Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky